Lounas

Hietaniemen ravintolan lounasbuffet on siirtynyt talviaikaan.

Talviaikana ravintolamme on avoinna ainoastaan tilauksesta. Otamme kuitenkin vastaan esim. erilaisien ryhmien lounasruokailujen tilauksia etukäteen.  Mikäli ryhmäsi - pieni tai iso, ystävä- tai työporukka - haluaisi tulla Hietaniemen ravintolaan lounaalle, voitte kysellä lounasvaihtoja myyntipalvelustamme.

Lisätietoja tilaamisesta sekä lounaista saa joko puhelimitse 044 309 3473 tai sähköpostitse info@hietaniemensali.fi.

 

Talviaikana lounas (10,50 €) etukäteistilauksesta arkisin klo 10.30 - 13 välisenä aikana.

Lounas sisältää salaatin, lämpimän ruoan sekä kahvin ja satunnaisesti jälkiruoan. Lounasvaihtoehdoista voi kysyä joko puhelimitse p. 044 309 3473 tai sähköpostitse info@hietaniemensali.fi.

Lounasbuffetia ovat tervetulleita nauttimaan myös erilaiset ryhmät. Ryhmien lounaista tulee ilmoittaa meille etukäteen mahdollisuuksien mukaan mielellään pari viikkoa ennen vierailua. Ilmoitukset joko puhelimitse p. 044 309 3473 tai sähköpostitse info@hietaniemensali.fi

LOUNASLISTAT

Talviaikana lounaslistoista voi kysyä myyntipalvelustamme p. 044 309 3473 tai sähköpostitse info@hietaniemensali.fi.

Viikottain vaihtuvat lounaslistat alkavat pyöriä näillä kotisivuillamme jälleen myöhemmin keväällä.

 

 

Tulosta lounaslista

Hietaniemen ravintola toimii pääasiallisesti henkilöstöravintolana hautausmaan työntekijöille, mutta tervetulleita ovat myös muut ruokailijat. Talviajan alkaessa työntekijöiden määrä hautausmaalla on vähentynyt huomattavasti, jolloin myös lounasbuffetimme on supistunut lounaaksi ja jatkaa tällä tavalla n. huhtikuun loppuun saakka. Otamme kuitenkin vastaan ennakkokyselyjä ja -tilauksia muutaman hengen tilauksista suurempiin, jolloin pystymme palvelemaan ruokailijoita parhaalla mahdollisella tavalla.