– Muistotilaisuuteen sopiva juhlatila

Processed with VSCO with m5 preset

Kun suunnittelet muistotilaisuutta ja etsit tilaisuuteen soveltuvaa paikkaa, kannattaa käydä tutustumassa erilaisiin tiloihin paikan päällä, mikäli se on vain mahdollista. Vaikka Hietaniemen ravintola & Sali on avoinna vain tilauksesta, tulemme mielellämme esittelemään juhlatilaamme etukäteen sovittuna aikana. Uskomme itse siihen, että tilan hahmottaminen ja näkeminen etukäteen sekä paikan tunnelman aistiminen helpottavat valmistautumista ja vapauttavat voimia itse muistotilaisuuteen.

Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella juhlatilan valinnassa tärkeimmiksi tekijöiksi on noussut muutama asia: juhlatilan sijainti ja tunnelma, muistotilaisuuden järjestämisen helppous sekä maistuvat tarjoilut. Näiden palautteiden ohjaamina pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa palvelumalliamme ja tekemään omalta osaltamme muistotilaisuuden järjestämisen asiakkaalle itselleen mahdollisimman vaivattomaksi. 

Muistotilaisuus on vainajan läksiäisjuhla, johon ei ole olemassa valmista käsikirjoitusta. Sen vuoksi siitä halutaankin usein tehdä mahdollisimman paljon vainajan näköinen tilaisuus. Tilaisuudessa muistellaan elettyä elämää, jolloin esiin nousevat erityisesti onnelliset ja iloiset asiat. Myös juhlatilan koristelussa on mahdollista tuoda esiin juuri niitä asioita, jotka ovat olleet tärkeitä ja merkityksellisiä.

Meille riittää, kun asiakas antaa suuntaviivat ja kertoo omat toiveensa muistotilaisuudesta – me hoidamme kaiken muun.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaamme!

Hietaniemen ravintola & Sali

Hietaniemenkatu 20,

(käynti hautausmaan pääportin viereisestä portista sisäpihalla sijaitsevaan ns. huoltorakennukseen)

p. 044 309 3473

info@hietaniemensali.fi

www.hietaniemenravintolajasali.fi

Posted in Ajankohtaista and tagged .