Sijainti

Hietaniemen ravintolasali sijaitsee Hietaniemen kauniin hautausmaan muurien sisäpuolella osoitteessa Hietaniemenkatu 20.

Helpoiten paikalle löytää hautausmaan pääportin viereisestä sisäänkäynnistä ja sen jälkeen suunnistamalla kohti vaaleaa ja matalaa, hiukan ulkoapäin katsottuna arkista rakennusta (ns. huoltorakennus).

Hietaniemen hautausmaan Uusi kappeli sijaitsee aivan ravintolasalin välittömässä läheisyydessä vajaa 100 metriä Hietaniemen ravintola & Salista. Vanhalta kappelilta (sijaitsee Mechelininkadun puoleisen sisäänkäynnin luona) on alle kilometrin matka Hietaniemen Saliin. Vanhalta kappelilta pääsee myös kävellen hautausmaan läpi lähes suoraan sisäpihalle, josta löytyy sisäänkäynti ravintolasaliin. Hietaniemen krematorion iso ja pieni kappeli (os. Hietaniemenkatu 27) sijaitsevat puolestaan alle 500 metrin päässä Hietaniemen Salista.

 

Ravintolaan pääsee myös kauniin hautausmaan kautta sisäpihan toiselta puolelta - tätä edustavampaa reittiä suosittelemme tuloreitiksi itse muistotilaisuuteen.

Rakennuksen sisäänkäynti on lähes esteetön.

Bussi 24:n pysäkit löytyvät Hietaniemenkadun puolelta hautausmaan porttien sisäänkäyntien kohdalta.
Hietaniemen hautausmaan kotisivuilta löytyy selkeä opaskartta, johon rakennus, jossa ravintolasali sijaitsee, on merkitty harmaalla (huoltorakennus). Linkki karttaan löytyy myös tästä.

Pysäköintipaikkoja on niukasti Hietaniemenkadun varrella hautausmaan ulkopuolella. Muistotilaisuuksien ajaksi auton voi kuitenkin jättää ravintolasalin eteen muurin viereen. Mikäli tarvitsette ohjeita Hietaniemen Salin tai parkkipaikan löytämiseen, autamme mielellämme. Meille voi aina soittaa tai kysyä tarkempia ohjeita sähköpostitse.