– VALMISTUJAISTEN TARJOILUEHDOTUKSIA

ONNEA UUSILLE YLIOPPILAILLE JA AMMATTIIN VALMISTUVILLE SEKÄ KAIKILLE KOULUNSA JA OPINTONSA PÄÄTTÄVILLE!

Te todellakin ansaitsette oman juhlapäivänne!!

Niin kuin kaikki tiedämme, isojen juhlien aika ei ole vielä toukokuun viimeisenä viikonloppuna koulujen päättyessä. Silloin on kuitenkin erittäin hyvä syy kohottaa maljoja ja juhlia vaikka ihan vain pienesti lukuvuoden päätöstä ja kesän alkamista.

Pienimuotoinen juhla ansaitsee luonnollisesti myös juhlaan sopivat tarjoilut. Voit tilata ne myös meidän kauttamme valitsemalla oheisista vaihtoehdoista mieleisesi – muutaman tai vaikka kaikki – ja koota niistä näppärästi herkullisen juhlapöydän:

Kaali-coleslowsalaatti
25€/ n. yhden litran rasia
***
Savu-lohimoussea Maalahden limpulla
25€/ 5 hlö:lle – sis. 5 cocktailpalaa/ hlö
***
Cobb Salad
25 €/ n. yhden litran rasia
***
Kasviswraprullat
3 €/ hlö – sis. kolme n. 3 cm rullaa/ hlö
***
Kana-juustoquiche
25 €/ 5-6 hlö:lle
***
Voileipäkakku (kinkku/ savulohi/ tsatsiki-kasvis)
25€( 5 hlö:lle)
***
Mango-limemoussekakkupala
5 €/ pala

Listalla oleva Cobb Salad on ruokaisa ja mehevä, amerikkalaistyyppinen kieltolain aikaan syntynyt salaatti, jossa sekoittuu iloisesti mm. broileri, pekoni, avocado, keitetty kananmuna ja aurajuusto – ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Vaihtoehdoista savulohi-katkarapumousse Maalahden limpulla on erinomaisen herkullinen cocktailpala. Leikkaamme limpun valmiiksi paloiksi ja laitamme moussen rasiaan, josta se on itse helppo asetella/pursottaa suoraan limpulle hiukan ennen tarjoilua. Kasviswraprullat toimivat myös cocktailpalojen tyyliin.

Huomioithan, että tilatut tuotteet eivät ole valmiina tarjoiluastioissa.

Jos näistä vaihtoehdoista ei löydy juuri sinulle sopivaa, voimme miettiä tarjoiluja myös yhdessä! Voit vaikkapa käydä kurkkaamassa kotisivujamme www.hietaniemenravintolajasali.fi kohdasta Menuvaihtoehdot – sieltä löytyy mm. esimerkkejä kakuista ja jälkiruoista sekä kokonaisista menuista. Ja nämä tarjoiluthan sopivat oikeastaan mihin vain juhlaan.

Tilaaminen:
– sähköpostitse info@hietaniemensali.fi su 24.5. mennessä
– tilaustietoina toivotut vaihtoehdot ja määrät, oma nimi sekä puhelinnumero. Mikäli sinulla on kysyttävää tarjoiluista tai henkilömääristä, ota vain rohkeasti yhteyttä.

Nouto:
–  tilausravintolastamme Hietaniemestä pe 29.5. klo 14-16 välisenä aikana (ravintola sijaitsee Hietaniemen hautausmaalla sisäpihalla, käynti hautausmaan pääportin viereistä sisäänkäynnistä)
– maksutapoina korttimaksu ja käteinen (tasaraha) noudon yhteydessä tai laskulla etukäteen.
Mikäli em. aika ei sinulle sovi, ole vain yhteydessä meihin, niin etsitään sopiva ajankohta.

Hyvää kesän odotusta kaikille!
Hietaniemen ravintola & Sali
Hietaniemenkatu 20
info@hietaniemensali.fi / p. 044 309 3473
www.hietaniemenravintolajasali.fi

Posted in Ajankohtaista and tagged .