Sijainti

Muistotilaisuuksia voi järjestää Hietsun Paviljongin tiloissa. Paviljonki sijaitsee aivan Hietaniemen hautausmaan pääportin ja uuden kappelin läheisyydessä uimarannan vieressä osoitteessa Hiekkarannantie 9.

Hietaniemen hautausmaan Uusi kappeli (os. Hietaniemenkatu 20) sijaitsee hautausmaan pääportin välittömässä läheisyydessä ja n. 100 metriä Hietsun Paviljongista.

Hautausmaan Vanha kappeli sijaitsee osoitteessa Mechelininkatu 2. Vanhalta kappelilta pääsee kävellen tai autolla hautausmaan pääkäytävää pitkin pääportille saakka ja siitä Hietaniemen Paviljonkiin. Autolla Paviljonkiin pääsee myös Mechelinin- ja Hietaniemenkadun kautta.

Oheisesta linkistä löytyy kartta Hietaniemen hautausmaan alueesta ja sen ympäristöstä. Hietsun Paviljonki sijaitsee kartassa Hietaniemenkadun päässä uimarannan läheisyydessä: https://www.helsinginseurakunnat.fi/material/attachments/dPiWsA2WH/lahestymiskartta_hietaniemeen_2019.pdf

Hietaniemen krematorion kappelit sijaitsevat osoitteessa Hietaniemenkatu 27 lähellä hautausmaan pääporttia ja Hietsun Paviljonkia.

Bussi 24 liikennöi Hietaniemenkatua pitkin. Pysäkit löytyvät  hautausmaan porttien sisäänkäyntien kohdalta. Huomioithan, että pysäköintitilaa alueella on rajoitetusti. Mikäli siunaustilaisuuteen saavutaan autoilla, löytyy kappeleiden läheisyydestä jonkin verran paikoitustilaa. Tarkemmin pysäköintimahdollisuuksiin voi tutustua Hietaniemen hautausmaan omilla kotisivuilla.