Sijainti

HUOM! SIVUT TULEVAT PÄIVITTYMÄÄN KEVÄÄN AIKANA!

Muistotilaisuuksia ei voi enää järjestää Hietaniemen hautausmaan huoltorakennuksessa. Tilaisuuksiin sopivat tilat löytyvät hautausmaan pääportin välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Hietsun Paviljongista

 

 

 

Hietaniemen hautausmaan Uusi kappeli (os. Hietaniemenkatu 20) sijaitsee hautausmaan pääportin välittömässä läheisyydessä ja n. 100 metriä Hietaniemen ravintola & Salista. Vanhalta kappelilta (os. Mechelininkatu 2) on alle kilometrin matka Hietaniemen Saliin. Vanhalta kappelilta pääsee myös kävellen hautausmaan läpi lähes suoraan sisäpihalle, josta löytyy sisäänkäynti ravintolasaliin. Hietaniemen krematorion iso ja pieni kappeli (os. Hietaniemenkatu 27) sijaitsevat puolestaan lähes vastapäätä Hietaniemen ravintola & Salia Hietaniemenkadun toisella puolella.

 

Juhlatilaan pääsee myös kauniin hautausmaan puolelta - tätä edustavampaa reittiä suosittelemme tuloreitiksi itse muistotilaisuuteen. Ravintolasalin suurista ikkunoista avautuu rauhoittava maisema hautausmaalle.

Pysäköintipaikkoja on niukasti Hietaniemenkadun varrella hautausmaan ulkopuolella. Tilaisuuksien ajaksi autot voi kuitenkin jättää hautausmaan pääkäytävän varteen siten, etteivät autot häiritse käytävällä kulkevaa huoltoliikennettä.

Pääkäytävä kulkee hautausmaan uuden alueen läpi aina vanhan alueen parkkipaikalle asti. Kartassa pääkäytävä on merkitty keltaisella värillä. Pääkäytävä näkyy kuvassa etualalla.

Bussi 24:n pysäkit löytyvät Hietaniemenkadun puolelta hautausmaan porttien sisäänkäyntien kohdalta.
Hietaniemen hautausmaan kotisivuilta löytyy opaskartta, johon rakennus, jossa ravintolasali sijaitsee, on merkitty keltaisella (huoltorakennus). Linkki karttaan löytyy myös tästä.

Rakennuksen sisäänkäynti on lähes esteetön.

Mikäli tarvitset lisäohjeita Hietaniemen Salin tai parkkipaikan löytämiseen, autamme mielellämme. Meille voi aina soittaa tai kysyä tarkempia ohjeita sähköpostitse.